Producten

Herstoffering
JPS Meubelstoffering stoffeert meubelen, boten, autobekleding, motorzadels, tuinmeubelkussens, caravan en campers. Heeft u een dierbaar zitmeubel waarvan de stof is versleten, maar die u graag in een nieuw jasje wilt steken? JPS Meubelstoffering denkt met u mee en voert voordelig voor u uit.

Meubelstoffering
Wij herstofferen meubelen, boten, autobekleding, motorzadels, tuinmeubelkussens, caravan en campers. Wilt u uw meubelen in een nieuw jasje steken, zodat ze weer jaren mee kunnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door de vele kleurstalen zit er altijd wel een kleurprofiel bij die bij u past.

Autobekleding
Is uw autobekleding vies, kapot of versleten? Wij repareren autobekleding en voorzien deze van speciale bekleding, zodat uw interieur er weer als nieuw uitziet. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

Bootbekleding | Bootkussens
Boten en jachten zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kunnen plafonds, wanden en bootkussens volledig herstofferen. Als Elburgs bedrijf weten wij als geen ander aan welke nautische kenmerken uw interieur moet voldoen.

Motorzadels
Is uw motorzadel versleten of zit het niet meer comfortabel? Wij repareren en passen het zadel aan op maat. Ook als u het drukpunt of de zitdiepte wilt verplaatsen. Straks zit uw zadel weer als gegoten.

Caravan en campers
Wij herstofferen het volledige interieur van uw caravan of camper. Denk daarbij aan banken, kussens en eventueel wanden en plafonds.

Produceren van relaxfauteuils
Wij ontwikkelen en produceren relaxfauteuils op maat. Naar de wens van de klant.
De productie doen we hoofdzakelijk voor winkeliers en meubelspeciaalzaken. U komt bij ons langs en wij bespreken uw wensen. Wij kunnen zelfs de stoel persoonlijk voor u inmeten. Zo heeft u een relaxfauteuil op maat.